Pedicure in Den Haag en omgeving

Voor de beste pedicure in Den Haag en omgeving bent u bij Tickel Pedicure aan het juiste adres. Een pedicure heeft enorm veel verstand van de voeten van mensen en richt zich met name op de verzorging. Zo weet Tickel Pedicure als geen ander hoe u uw voeten het best kunt verzorgen, hoe deze optimaal gezond kunnen blijven en ook hoe bepaalde voetproblemen behandeld kunnen worden. Bovendien kunnen wij u ook adviseren hoe u bepaalde voetproblemen tegengaat. Denk hierbij onder andere aan het advies voor het dragen van een schoenzooltje en bepaalde verzorging. Een bezoek aan de pedicure wordt sterk aangeraden wanneer u veel last heeft van eelt, een likdoorn en/of ingegroeide nagels. Bovendien is Tickel Pedicure ook gespecialiseerd in het behandelen van kalknagels. Heeft u vragen, opmerkingen en/of wilt u gewoon meer informatie over een bepaalde behandeling? Neem telefonisch of per mail contact met ons op!

Voorkom voetklachten met behulp van een pedicure

Op zoek naar een professionele pedicure behandeling in Den Haag en omgeving? Dankzij onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van voetverzorging bent u bij Tickel Pedicure gegarandeerd aan het juiste adres. De meeste mensen besteden niet zo veel aandacht aan de verzorging van hun voeten. De voeten zijn immers een lichaamsdeel die in de herfst, winter en vaak zelfs lente toch niet zichtbaar zijn. Echter krijgen onze voeten veel te verduren. Zo lopen, rennen, huppelen en dansen we tijdens onze levensduur gemiddeld maar liefst drie maal rond de wereld! Het is dan ook niet zo gek dat 87% van de wereldbevolking voetklachten krijgt. Negen van de tien mensen ervaren zelfs één keer voetklachten voor hun 30e levensjaar. Bent u 65 plus? In dat geval is de kans dat u last heeft van uw voeten vrij groot, op deze leeftijd kampt namelijk 1/3 met voetklachten. Met behulp van een regelmatig bezoek aan de pedicure voorkomt u deze klachten. Wanneer u reeds last heeft van voetklachten kan de pedicure ervoor zorgen dat deze worden verlicht of zelfs over gaan. Een pedicure is bevoegd om verschillende voetafwijkingen te herkennen en hier een passende oplossing voor te zoeken. Op deze manier kan voorkomen worden dat u later last krijgt en problemen ervaart met de gezondheid van uw voeten. Tickel Pedicure is dé expert wanneer het gaat om voetverzorging en kalknagel behandelen in Den Haag en omgeving.

Pedicure in Den Haag: ook voor mannen

Een enorme misvatting is dat de pedicure slechts voor vrouwen bedoeld is. De meeste mannen besteden niet zo veel aandacht aan de verzorging van hun handen en/of voeten. Het onderhouden en verzorgen van deze lichaamsdelen wordt vaak gezien als iets dat meer voor vrouwen is weggelegd. Waar men echter geen rekening mee houdt is dat onverzorgde voeten kunnen leiden tot een hele waslijst aan problemen. Denk hierbij onder andere aan ingegroeide-, kalk- en schimmelnagels, overtollig eelt en likdoorns. Mannen hebben over het algemeen een hoger risico op problemen zoals infecties, omdat zij hun voeten vaker en meer belasten. Pedicurebehandelingen kunnen bijdragen aan het aanzienlijk verlagen van deze risico’s. Voorkom vroegtijdig onnodige kwalen en zie voetverzorging als slechts een onderdeel van de persoonlijke hygiëne. Plan snel een afspraak in zodat we gezamenlijk kunnen kijken naar de conditie van uw voeten. Heeft u last van een schimmelnagel en woont u in omgeving Den Haag? Plan snel een afspraak in of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

Menu