Schimmelnagel behandelen in Den Haag

Heeft u last van een schimmelnagel? In dat geval wordt sterk aangeraden deze te laten behandelen. Voor een professionele behandeling met betrekking tot kalk- en/of schimmelnagels in Den Haag en omgeving bent u bij Tickel Pedicure aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in voetverzorging voor man, vrouw en kind. De meeste mensen besteden (nog) niet genoeg aandacht aan hun voeten. Deze lichaamsdelen zijn het grootste deel van het jaar verstopt in schoenen, sokken en pantoffels. Om deze reden vergeten we vaak dat het eigenlijk juist erg belangrijk is om de voeten goed te verzorgen. De voeten dragen immers elke dag het hele lichaamsgewicht met zich mee. Wist u bijvoorbeeld dat 91% van de schoolkinderen problemen ervaart met schoeisel en/of de voeten? Voorkom vroegtijdig mogelijke problemen en klachten door een regelmatig bezoek aan de pedicure. Voor meer informatie, vragen en/of opmerkingen kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Hoe herkent u een schimmelnagel?

Last van schimmelnagels (kalknagels)? Uw kalknagel laten behandelen in omgeving Den Haag doet u uiteraard bij Tickel Pedicure! Voordat u een probleem aan kunt pakken, is het echter wel van belang dat u dit probleem ook kunt herkennen. Niet iedereen weet namelijk hoe een schimmelnagel eruit ziet, waar u allemaal last van kunt krijgen en hoe u deze het best kunt behandelen. Wanneer u last heeft van kalknagels kunt u dit aan de volgende symptomen herkennen:

 

  • De nagelranden worden groen, bruin of witgeel.
  • De nagels kunnen in sommige gevallen loslaten. Vaak zijn ze brokkelig en dik.
  • Vervelling aan de zijkanten van de vingers eventueel gepaard met blaasjes. Dit is echter een overgevoeligheidsreactie en geen direct symptoom van kalknagels.

 

De ene persoon is gevoeliger voor schimmelnagels dan de ander. Toch zijn er enkele doelgroepen die net iets vatbaarder zijn voor deze schimmel dan anderen. Onder deze doelgroepen vallen mensen met diabetes mellitus, mensen met een lagere weerstand (door bijvoorbeeld ziekte) en ouderen.

Schimmelnagel behandelen in Den Haag: hoe werkt dit?

U kunt een schimmelnagel op verschillende manieren laten behandelen bij Tickel Pedicure in Den Haag. Zo kunt u de kalknagel bijvoorbeeld in eerste instantie proberen te bestrijden met een crème of kuur die u bij de drogisterij kunt kopen. Echter komt het regelmatig voor dat de schimmel zich niet zomaar laat wegjagen. In dat geval kunt u het best voor een laserbehandeling kiezen. Op deze manier bent u verzekerd van een effectieve bestrijding die ervoor zorgt dat de schimmelinfectie verdwijnt. Voor het ondergaan van een laserbehandeling dient u verschillende voorbereidingen te treffen. Een schimmelnagel is zeer besmettelijk, het wordt dus sterk aangeraden alle adviezen hierover op te volgen. Voorafgaand aan de laserbehandeling dient u bij de pedicure uw nagels dun te laten maken, op deze manier kan de laser doelgericht zijn werk doen. Vanwege de hoge besmettingsgraad dient u alle sokken, maillots, panty’s en beddengoed op 60 graden te wassen. Gooi oude nagellak weg en kook uw nagelknipper en/of nagelschaar uit. Daarnaast wordt aangeraden uw voeten twee keer per dag van antischimmelcrème te voorzien. Strooi eenmaal per week antischimmelpoeder in uw schoenen. Deze laatste twee adviezen dient u voort te zetten na de behandeling. Voor meer informatie over dit onderwerp kunt u telefonisch of per mail contact met ons opnemen.

Menu